La CUP fa públics els cinc primers noms de la seva candidatura a les municipals, encapçalada de nou per Pilar Viladrich

La seguiran, en aquest ordre, Albert Colell, Marta Closa, Pau Soldevila i Edgar Riu, un equip de qui en destaquen el seu compromís social, versatilitat, capacitat de treball i sensibilitat.

Alternativa per Solsona afirma que han esperat fins ara a presentar les persones que formaran part de la llista ja que per a ells és prioritària l’elaboració del programa. Els cupaires argumenten que es presenten amb un model clar de ciutat centrat a garantir l’accés a l’habitatge des d’una perspectiva tant fiscal com social i apostant per una mobilitat més segura que posi el vianant al centre i no tant el vehicle. Polítiques a favor del petit comerç, la municipalització de serveis públics, una fiscalitat progressiva i una ciutat energèticament més sostenible són alguns dels eixos del seu programa.

La cap de llista d’Alternativa per Solsona-CUP, Pilar Viladrich, assenyala que el 28-M és vital tant trencar la majoria absoluta d’Esquerra com evitar que pacti amb formacions conservadores:

 Malgrat tot, Pilar Viladrich defensa que en l’actual mandat la CUP ha estat clau en la implantació del porta a porta, la creació del cens d’habitatges buits i l’elaboració del pla davant de la Covid-19. Assenyala que la formació també ha frenat l’aprovació d’ordenances poc clares i altament limitadores de les llibertats ciutadanes i ha portat la veu en defensa del medi ambient i del feminisme.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *