La CUP denuncia la manca de confidencialitat del Centre Sanitari per la realització de les proves PCR al carrer

El portaveu al Consell, Oscar Garcia, va traslladar ahir al Ple la inquietud de la ciutadania pel fet que les proves pel coronavirus es realitzin des de la finestra que hi ha al costat d’urgències, amb els pacients a fora a la vista de tothom. Considera que aquesta pràctica vulnera la privacitat de les persones i més en una població on es coneix tothom. Oscar Garcia:

  La presidenta del Consell i del Centre Sanitari, Sara Alarcón, va manifestar que entén aquesta inquietud però defensa que, segons els tècnics, en aquest cas preval la seguretat per minimitzar el risc de contagi dels professionals i de la resta d’usuaris i que és una pràctica que es duu a terme en tots els centres mèdics. Amb tot, Alarcón es va comprometre a traslladar de nou aquesta petició als responsables tècnics de l’ens de salut per intentar buscar alguna alternativa. Sobre les proves PCR, la portaveu de Junts, Isabel Pérez, va posar de relleu la necessitat d’explicar millor als pacients els tempos de la realització d’aquests tests per tranquil·litzar-los, ja que genera molts dubtes i hi ha informacions contradictòries.

La gestió del Centre Sanitari va tornar a ser focus de debat al ple del Consell d’ahir. La portaveu de Junts, Isabel Pérez, creu que cal posar fil a l’agulla per no eternitzar el conflicte:

  Per la seva banda, Sara Alarcón ha anunciat que no es manifestarà més sobre aquesta qüestió fins que el procediment judicial obert no es resolgui:

  Des de la CUP i l’Agrupació d’Electors Independents també van emplaçar la direcció del Centre Sanitari a asseure’s a parlar amb els treballadors per arribar a un acord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *