La CUP critica que l’Ajuntament no deixi posar parades de Sant Jordi a les entitats

Alternativa per Solsona lamenta que el consistori hagi aplicat les recomanacions del Procicat per a aquesta diada de forma restrictiva.

Afirmen ser conscients de l’afectació de la Covid en molts àmbits de les nostres vides i de la societat i defensen que cal seguir fent esforços per frenar-ne la transmissió. Amb tot, posen de relleu que les entitats són un puntal de la vida de la ciutat i han passat per enormes dificultats l’últim any. Asseguren que negar-los la possibilitat de muntar parades és un obstacle més en la seva lluita per tirar endavant. Pilar Viladrich és la portaveu d’Alternativa per Solsona-CUP:

 Els cupaires defensen que la mesura pot acabar sent contraproduent, perquè aquesta restricció provocarà més aglomeracions en els pocs punts de venda de llibres i roses. En aquest sentit, Alternativa per Solsona emplaça l’Ajuntament a reflexionar sobre la utilitat d’aquesta mesura i l’afectació que pot tenir pel teixit social de la ciutat. D’altra banda, temen que la situació d’enguany acabi creant un precedent, tenint en compte que els anys previs a la pandèmia ja hi havia hagut intents per limitar les parades de les entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *