La Cooperativa l’Arada proposa un cicle de xerrades sobre pobresa, dones i cures al món rural des de l’economia social i solidària

Seran 3 sesions entre el dijous de la setmana que ve (el dia 16) i fins aquell mateix dissabte, dia 18. La primera es farà a Torà a 2/4 de 7 de la tarda al Casal de la Gent Gran. Es parlarà de la ssituació de la pobresa al món rural i a la Catalunya Central amb tres sessions a càrrec de regidora de Salut i Serveis Socials de Torà, Rosa Soler; la investigadora en desigualtats i pobresa, Iolanda Fresnillo; i l’experta en acció social i comunitària, Sira Vilardell.

Divendres, al casal de cultura de Solsona es parlarà de la lluita contra la pobresa des de l’Economia Social i Solidària amb el David Fernàndez, treballador de Coop57; l’Anna Albareda, responsable d’aliances estratègiques de la fundació Surt; i l’Anna Canal, promotora del projecte La Germandat.

El cicle es tancarà l’endemà, dissabte, al Casal Popular la Fura parlant de dones, cura i pobresa. La investigadora especialitzada en gènere, Mercè Espunyes; i la membre de l’Arada, Mireia Colomer; seran les encarregades de conduir les sessions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *