La Coma serà el segon municipi del Solsonès a dotar-se d’estacions de recàrrega de vehicles elèctrics

L’Ajuntament n’ha projectat dues de recàrrega semi ràpida al nucli de la Coma i dues més de recàrrega ràpida per a dos vehicles cadascuna a la urbanització del Port del Comte i l’espai d’aparcament associat. El projecte es troba a informació pública durant un mes perquè s’hi puguin presentar al·legacions. Toni Cruz, regidor de Noves Tecnologies i Empresa de l’Ajuntament de La Coma, explica que aquesta actuació s’encamina a preservar el medi ambient:

Paral·lelament, l’Ajuntament de La Coma ha convocat el concurs per a l’adjudicació de la concessió que regula aquest servei. És per a 10 anys, prorrogables anualment fins a un màxim de cinc a criteri municipal. Es tracta d’una concessió demanial, és a dir, l’Ajuntament lloga l’espai a una empresa privada i és aquesta la que assumeix la despesa i, per tant, la intervenció no té cost per a les arques municipals. Cada punt de recàrrega costa al voltant d’uns 70.000 euros.

Els plecs de condicions es poden consultar a les oficines municipals de dilluns a divendres de 9 a una o bé al perfil del contractant de la seu electrònica comapedra.cat. El termini de presentació de les ofertes es tancarà d’aquí a 30 dies hàbils comptant a partir de demà. L’Ajuntament de La Coma preveu que els punts de recàrrega de vehicles elèctrics estiguin en funcionament abans de la temporada d’hivern.

          

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *