La Catalunya Central ja està a la fase 3 del desconfinament

A partir d’avui la Generalitat agafa ja el control de la Regió Sanitària i es permet la lliure circulació entre les regions que es troben en fase 3.

Des d’avui també desapareixen totalment les franges horàries i es permeten les reunions de fins a 20 persones; mentre que les trobades amb persones vulnerables s’han de fer extremant les mesures de seguretat i higiene.

En l’àmbit comercial, ja poden obrir tots els establiments sense límit de superfície, sempre que l’aforament que no superi el 50%. Tot i això, s’estableix un horari d’atenció amb servei prioritari per a majors de 65 anys. I pel què fa als museus i biblioteques, els equipaments poden obrir fins al 50% de la seva capacitat en cada un dels espais i s’hi poden realitzar activitats culturals amb assistència limitada.

A partir d’avui també estan permeses les activitats de lleure. Per tant, ja es poden iniciar els casals d’estiu amb un seguit de restriccions d’aforament. Si es realitzen a l’aire lliure, les activitats estaran limitades a un 50% de la capacitat habitual fins a un màxim de 200 participants i, en cas que es facin a l’interior, l’aforament permès serà d’un terç del total que no pot superar les 80 persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *