Isabel Roca i César García s’incorporen aquest vespre com a regidors a l’Ajuntament de Solsona

La republicana torna al consistori després d’un parèntesi de dos anys per cobrir la vacant arran de la renúncia de David Rodríguez. César García s’afegirà al grup de Junts per Solsona després de la marxa de Xavier Torres. El ple extraordinari d’aquest vespre, a les 9, començarà amb la presa de possessió dels dos regidors.

Però la motivació del ple és la modificació de les ordenances fiscals i preus públics per a l’any que ve. La majoria de taxes es mantenen i nou s’actualitzen puntualment, en alguns casos, per la posada en marxa de nous serveis. A tall d’exemple, el preu de la recollida d’escombraries no variarà per als usuaris domèstics, s’actualitzarà per a l’hostaleria i el comerç i s’incrementarà per als supermercats. El preu per a l’ocupació de la via pública amb terrasses es proposa que a partir d’ara reguli també elements de mobiliari que no són taules i cadires.

La regidoria de Desenvolupament Local porta al ple les bases d’una nova convocatòria de subvencions del “Jo compro a Solsona”. Té com a objectiu incentivar el consum al comerç local durant la campanya de Nadal i s’ha modificat respecte la de la primavera. L’acord de posada a disposició del Departament d’Educació del solar on es construeix l’escola El Vinyet i el nomenament dels representants municipals al consorci CONGIAC completen l’ordre del dia. Si no hi ha cap impediment tècnic, us oferirem la sessió en directe a partir de les 9 per aquesta emissora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *