Fènix s’afegeix a la Setmana Catalana de Prevenció del Càncer amb l’organització de tallers d’alimentació saludable a Solsona

Dijous a les 6 de la tarda n’hi haurà un de gratuït al Casal Cívic. L’impartirà la dietista Sandra Boneu. Les places són limitades, per la qual cosa cal inscripció prèvia al Casal Cívic. D’altra banda, dijous i divendres arribarà a les escoles de Solsona la proposta infantil “L’hort d’en Marçal”. Té com a objectiu animar els nens i nenes d’entre 5 i 7 anys a menjar fruita. A través de la visualització d’un vídeo, treballaran a l’aula les propietats de la fruita i posteriorment elaboraran unes broquetes de fruita que després es podran menjar. Fènix col·laborarà en aquestes activitats, que tenen el suport de Caprabo, que dona la fruita per fer possible el taller.

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer, a la qual pertany Fènix, celebra aquests dies l’onzena edició de la Setmana Catalana de Prevenció del Càncer. Amb el lema “Menja sa i mou-te” vol fomentar estils de vida saludables per reduir el risc de desenvolupar aquesta malaltia. Evitar el consum de tabac i alcohol, fer activitat física diàriament i seguir una alimentació saludable són entre els hàbits més destacats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *