Encarna Tarifa s’incorpora a l’executiva del PSC del Bages-Berguedà-Solsonès

Ho ha fet en el congrés telemàtic d’aquest diumenge de la Federació 11 del partit, que manté l’alcalde de Castellgalí, Cristòfol Gimeno com a primer secretari. La regidora socialista solsonina és vocal de l’executiva, que incorpora joves de la formació com la tinent d’alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Elia Tortolero; els alcaldes de Súria i el Pont de Vilomara, Albert Coberó i Enric Campàs, i la veterana alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia. Segueixen l’exalcalde de Súria, Antoni Julián, com a president.

Han participat al Congrés el ministre de Sanitat i Secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa; la portaveu del grup al Parlament, Eva Granados i el primer secretari del partit, Miquel Iceta.

En la trobada han aprovat una resolució d’agraïment a tots els professionals que ens han cuidat durant la pandèmia de la Covid-19. Igualment, es comprometen a treballar des de les institucions, la Federació i el partit per millorar cinc punts per construir una societat molt millor: la salut, l’educació, els treballadors i les empreses, l’atenció a la infància i a la gent gran. També han donat llum verda a diverses qüestions relacionades amb la mobilitat: una resolució reclamant la millora de la C-26 de Solsona a Berga, el desdoblament de la C-55, l’alliberament del peatge de l’autopista Terrassa-Manresa, el desdoblament de la C-16 entre Berga i el Túnel del Cadí i millores a les línies de ferrocarril de Renfe i de Ferrocarrils de la Generalitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *