El Solsonès acull a partir de demà la segona edició del Festival Itinerant Errant

L’impulsa l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i combina poesia, música, art i pensament. El Festival Errant constarà de més d’una vintena d’activitats entre tallers, diàlegs, concerts, performances i exposicions d’art entre els municipis d’Olius, Sant Llorenç de Morunys i Pinós. S’inaugura demà a l’antiga fàbrica de Pretensats Pujol d’Olius, on s’hi podrà veure una exposició col·lectiva d’art experimental amb l’obra d’artistes joves amb una trajectòria consolidada. Es podrà visitar demà i dissabte i divendres i dissabte de la setmana que ve. El comissari d’Errant, Jesús Vilamajor, explica la temàtica central d’aquesta edició:

Dissabte l’activitat es trasllada a Sant Llorenç de Morunys, amb “Diàlegs a la plaça” conduits per la periodista cultural Emma Quadrada i amb la participació de l’escriptor solsoní Raül Garrigasait, la doctora en Humanitats Ingrid Guardiola i el periodista de Núvol i especialista en arts escèniques Oriol Puig Taulé. Fruit d’un taller de l’artista Maria Monseny amb els usuaris de l’Amisol ha sorgit la instal·lació “Espai reservat”, que es podrà veure al carrer Major de Sant Llorenç. Entre d’altres propostes, a les 9 del vespre, els claustres de l’església acolliran el concert de Magalí Sare i Sebastià Gris titulat “A boy & a girl”.

A Pinós, el dia 17, hi haurà el plat fort, amb concert de Plan, amb Pau Riba al capdavant, entre d’altres propostes. El president per delegació del Consell Comarcal, Ramon Costa, es mostra molt satisfet que el Solsonès sigui la seu del Festival Errant:           

L’instagramer La Conseguidora i el dibuixant Joan Codina Donaire faran una crònica a les xarxes socials i un retrat artístic de tots els actes de l’Errant. En podeu consultar la programació completa a errantfest.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *