El Servei Enllaç de l’Amisol aconsegueix la inserció laboral de tres persones

Malgrat que la crisi sanitària del coronavirus ha obligat a adaptar les tasques d’orientació, acompanyament i suport a la inserció a les necessitats de cadascú, tres usuaris han formalitzat un contracte de treball amb diferents empreses i s’han pogut incorporar al mercat laboral ordinari. L’any passat aquest servei va aconseguir impulsar la contractació de dues persones.

Aquest últim any, aquest servei de l’Amisol ha atès un total de deu persones amb diversitat de perfils i edats, de forma molt individualitzada. Enllaç és un servei integral d’inserció laboral a l’empresa ordinària per a persones amb discapacitat o trastorns de salut mental. Un equip multidisciplinar de professionals ha elaborat el perfil professional de cada participant i ha definit el pla individual per a la seva inserció i millora de competències. També s’han fet accions formatives en grup i tutories individuals. Així mateix, s’han realitzat formacions d’alfabetització informàtica adaptades a les competències digitals de cadascú. Tot plegat fa que el Servei Enllaç sigui molt personalitzat. Ho destaca la seva responsable, Marta Casals:

El Servei Enllaç forma part del projecte SIOAS, subvencionat pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies i cofinançat per Fons Social Europeu.  

            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *