El president per delegació del Consell Comarcal estén la mà als alcaldes i grups comarcals per arribar a un consens en els projectes importants

Ramon Costa considera que s’haurien de modificar les actituds de tots a la recerca d’acords que permetin aconseguir que la comarca del Solsonès estigui al lloc que li pertoca. En el ple d’ahir a la tarda, el president per delegació va explicar que a partir de dilluns l’equip de govern mantindrà trobades amb tots els batlles amb l’objectiu de copsar de primera mà totes les preocupacions i millores i el que pensen que haurien de ser els seus municipis. Paral·lelament, ell contactarà amb els portaveus dels diferents grups per afavorir acords a través de la coneixença mútua i l’empatia amb voluntat d’entesa. Costa defensa que davant de projectes tan importants com les illetes de recollida selectiva, la millora de les telecomunicacions o el repartiment de diners per arranjar camins, cal la màxima unanimitat. Així, a partir de les opinions recollides l’equip de govern elaborarà una proposta d’actuacions. Sentim el president per delegació del Consell Comarcal:

Des del grup de Junts han rebut aquest oferiment amb els braços oberts. El portaveu adjunt, Xavier Vilalta, ha destacat que es manté el punt d’inflexió després de la polèmica de la vacuna del gerent. Vilalta puntualitza que el talant vist ahir no s’havia percebut fins ara en aquesta legislatura. Amb tot, Vilalta es va mostrar molest per la resposta de la presidenta, Sara Alarcón, en un grup d’alcaldies referent al nou sistema de recollida selectiva a través d’illetes:

També des d’Alternativa per Solsona-CUP celebren el to de Ramon Costa:

Al marge d’aquesta qüestió, al ple d’ahir es van aprovar diverses mocions sobre el Dret a Morir dignament, per l’amnistia dels presos polítics i l’adhesió a un manifest per un turisme al servei del país.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *