El Consell Comarcal treu a concurs un lloc de treball de titulat en Dret per a l’Àrea de Drets Socials

El Diari Oficial de la Generalitat publica avui la convocatòria i les bases d’aquesta plaça a mitja jornada, que serà amb caràcter d’interinitat fins que es cobreixi definitivament el lloc de treball. La persona candidata ha de tenir el grau o llicenciatura en Dret, el nivell C1 de català, acreditar el coneixement de la llengua castellana, tenir el Certificat d’Absència de Delictes de Naturalesa Sexual, i permís de conduir i mitjans per desplaçar-se autònomament per la comarca.

Pel que fa a l’àmbit dels Serveis Socials, la persona seleccionada s’haurà d’encarregar de l’atenció directa a les persones i famílies segons el que s’estableixi al seu pla d’atenció individual. Això inclou l’assessorament en deutes, multes, embargaments i desnonaments; dret de família o victimologia. També ha d’orientar jurídicament els professionals de l’equip, proposar accions que es puguin dur a terme i coordinar o derivar als serveis d’atenció especialitzada de l’àmbit jurídic. Pel que fa al SIAD, al Servei d’Informació i Atenció a les Dones, ha d’oferir assessorament jurídic especialitzat a les dones ateses en diferents àmbits, també a dones en situacions de violència masclista. Així mateix ha d’abordar aquesta situació a nivell comunitari.

El procés de selecció inclou la valoració de mèrits, que té en compte l’experiència laboral i la formació, així com una entrevista personal. Les persones interessades en aquesta plaça de llicenciat en Dret de l’àrea de Drets Socials, Igualtat i Feminismes, poden presentar les seves sol·licituds al Consell Comarcal en un termini de 20 dies naturals a partir de demà. Qui no aconsegueixi la plaça s’incorporarà en una borsa de treball a la qual es recorrerà en cas de baixes o substitucions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *