El 6 obre un nou cicle de xerrades parlant del vincle segur entre pares i fills

Tindrà lloc aquest mateix dijous a les 5 de la tarda a la sala cultural de l’Ajuntament. Anirà a càrrec de Mireia Quinquillà, psicòloga clínica, psicòloga general sanitària i psicoterapeuta familiar.

Es basa en la teoria del vincle, desenvolupada pel psiquiatre John Bowlby i Mary Ainsworth als anys 60. El psiquiatre defensava la importància dels vincles estables i segurs entre els infants i els adults cuidadors per assegurar un bon desenvolupament de les persones al llarg de la vida. Assenyalava que quan aquests vincles no són estables o es trenquen de manera abrupta, com és el cas d’una pèrdua, les persones ens podem veure afectades en la construcció futura de les nostres relacions interpersonals o, fins i tot, de com afrontem les dificultats. En la xerrada, la ponent explicarà com es pot desenvolupar un vincle segur amb els nostres fills i com el podem mantenir i fomentar durant l’adolescència.

Durant la xerrada, dijous a les 7 a la sala cultural de l’Ajuntament, hi haurà servei de canguratge i s’oferirà un taller de contacontes a càrrec del programa “Temps de cures” a l’espai infantil de la biblioteca. L’activitat és gratuïta i no cal inscriure’s prèviament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *