El 13è Concurs d’aparadors per Nadal, amb una dotació superior als 1.000 euros, amplia el nombre de premis

Per crear un incentiu més de l’activitat comercial, especialment en un any condicionat per la crisi del coronavirus, l’Agència de Desenvolupament Local amplia les recompenses. Així, a banda dels tres primers premis, dotats amb 300, 200 i 150 euros, respectivament, i amb un distintiu, se sortejaran 15 premis de 25 euros per comprar al comerç local. D’aquesta manera, tots els establiments participants tindran l’oportunitat de rebre una recompensa. També hi haurà accèssit amb menció honorífica per a les botigues que hagin rebut una valoració alta per part del jurat.

El jurat passarà a valorar els aparadors entre el 5 i el 15 de desembre i estarà format per diversos col·lectius: infants d’El 6, alumnes del cicle formatiu de Comerç de l’Escola Arrels, La Inquieta, el Consell de la Gent Gran i Empresaris per al Solsonès. Cada grup emetrà una única votació consensuada. Es valorarà l’impacte visual de l’aparador, l’originalitat i la creativitat i la coherència de l’aparador amb la botiga.

Els establiments que vulguin participar poden inscriure’s a través d’un formulari en línia abans de divendres de la setmana que ve. Se’ls facilitarà un distintiu per col·locar en un lloc visible de l’aparador. Les bases completes es poden descarregar del web. Per a més informació podeu trucar a l’Agència al 973 48 10 09.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *