DPagès és una de les deu iniciatives finalistes a la quarta edició del Premi Emprenedoria Rural

L’atorguen l’Escola EFA Quintanes, la Fundació Antiga Caixa Manlleu, el BBVA i Casa Tarradellas. Aquest guardó biennal fomenta l’emprenedoria i la innovació de les empreses de l’entorn rural. En aquesta edició, s’atorgaran, per primera vegada, segons criteris de sostenibilitat, impacte social i empresa jove. El premi està dotat amb 15.000 euros i també es donen tres accèssits de 2.000 euros.

Les 10 iniciatives finalistes, d’arreu del país, han estat seleccionades d’entre un total de 45 candidatures. El proper 21 de setembre presentaran el seu projecte davant d’un jurat format per 10 membres representatius del món rural i de tot el territori català. El veredicte es donarà a conèixer en una gala el 19 d’octubre.

Recordem que DPagès és una empresa creada per dos enginyers agrònoms amb l’objectiu de produir carn de porc ecològic d’una forma alternativa, amb una mirada més sostenible i més social. La cria de porcs es fa en una granja de cicle tancat, amb l’elaboració de carn a l’obrador i la comercialització directa. Totes les fases de producció estan certificades pel Consell Català de la Producció Ecològica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *