Dos de cada tres usuaris amb seguiment personalitzat de l’Espai Connectem de l’Agència han trobat feina o l’han millorat

Aquest és el balanç del projecte per millorar les possibilitats d’inserció laboral de les persones en recerca de feina. Si bé n’han fet ús 111 persones, a 84 se’ls ha fet un seguiment personalitzat intensiu. D’aquests, un 63% han pogut aconseguir feina o millorar-la. Els darrers 10 mesos, un dia a la setmana s’ha obert un espai de recerca de feina de lliure accés tant a Solsona com a Cardona, que s’ha complementat amb sessions individuals. També s’han organitzat tres itineraris de millora de l’ocupabilitat. Així mateix, s’han fet cinc tallers i xerrades i una visita a una empresa. La iniciativa ha estat subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el SOC.

Els usuaris de l’Espai Connectem en fan una valoració excel·lent, un 9,8, i en destaquen l’ajuda per millorar el currículum; l’acompanyament en la consulta d’ofertes laborals i com optar-hi i en la realització de tràmits; i la motivació i la bona experiència.

L’Espai Connectem es tanca, però a l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona hi continua actiu el Servei Connectem per facilitar eines per trobar feina o millorar-la i l’apropament a les empreses del territori. S’hi pot contactar enviant un correu electrònic a serveiconnectem@adlsolcar.cat o trucant al 973 48 10 09.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *