Dilluns començaran les obres de col·locació de la gespa al camp de futbol

Ho ha explicat a Solsona FM el regidor d’Esports, Joan Parcerisa, que treballa amb la previsió de reobrir les instal·lacions el 23 de setembre.

En resposta a les crítiques de Junts pel retard de les obres, Parcerisa recorda que els treballs de reconstrucció del mur de l’Institut Francesc Ribalta que es va ensorrar el maig del 2020 eren responsabilitat del Departament d’Educació. Amb tot, subratlla que el consistori ha mantingut contacte permanent amb la Generalitat per accelerar al màxim els treballs. El responsable d’Esports explica els motius pels quals les obres s’han allargat:

Aquest retard de dues setmanes de l’asfaltat va fer que l’empresa que havia de col·locar la gespa comencés altres obres perquè el camp no estava a punt. Es preveu que dilluns comenci la instal·lació de la nova gespa artificial al terreny de joc. Tot i que el termini d’execució és d’un mes, el consistori manté converses amb l’empresa per intentar accelerar els treballs. La previsió és que el 23 de setembre les instal·lacions ja es puguin reobrir. En tant que el primer equip del Club Futbol Solsona arrenca la competició el primer cap de setmana d’octubre, Joan Parcerisa confia que puguin començar temporada al municipal. Mentrestant, el consistori col·laborarà econòmicament amb el Club Futbol Solsona per tal que pugui dur a terme els entrenaments al camp privat de la casa de colònies de Can Bajona, a Clariana. El regidor d’Esports ha recordat que el consistori ha donat suport al club en tot moment i que l’any passat van fer una forta inversió al camp de l’Escola Arrels perquè el futbol base pogués desenvolupar la seva activitat mentre el municipal estava en obres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *