Compte enrere per l’entrada en vigor de la recollida selectiva porta a porta a Solsona amb l’aprovació de la resolució del contracte

Va ser en la sessió plenària d’ahir al vespre que recuperava la presencialitat després de 7 mesos. El regidor de Medi Ambient, Ramon Montaner, valora molt positivament l’oferta rebuda per part de l’empresa:

Des de l’oposició, Junts per Solsona veu complicat el desenvolupament del servei de recollida. El portaveu del grup, Marc Barbens, justificava així l’abstenció:

Alternativa per Solsona CUP, per la seva banda, va votar en contra de l’aprovació per la decisió d’externalitzar el servei després de manifestar reiteradament la seva voluntat que fos un servei municipal. En parla la seva portaveu, Pilar Viladrich:

Finalment, la proposta va quedar aprovada pels vots favorables de l’equip de govern i de l’únic regidor del PSC. La previsió de la regidoria de Medi Ambient és implantar el porta a porta a partir de l’octubre.

Paral·lelament, es va aprovar per unanimitat la revocació de l’acord amb què es delegava al Consell Comarcal la gestió de la recollida de paper, cartró, vidre i envasos, una recuperació de competències que l’oposició valora positivament.

Per últim, l’Ajuntament posarà en marxa els tràmits necessaris per adherir-se a l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública després que el ple ho aprovés, també, per unanimitat. Recordem que és el segon municipi de la comarca que en forma part després de Lladurs, que en va ser membre fundador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *