Cinc nous positius a la Vall de Lord i cinc grups escolars confinats

Aquestes són les últimes dades de l’afectació de la Covid-19 a Sant Llorenç, La Coma i Guixers. Divendres es van fer unes 190 proves PCR entre el subcap, la residència La Vall i l’Institut-Escola, a partir de les quals es van detectar els cinc nous positius. Amb aquests, els tres municipis de la Vall de Lord ja sumen 45 positius des de principi de mes.

L’Institut-Escola Vall de Lord té cinc grups confinats, tot i que demà ja es reincorpora el de 2n d’ESO, i dilluns vinent, el de P3 i P4. La resta – P5, Cicle Superior i primer d’ESO- tornaran a les aules després de les vacances de Nadal.

En un comunicat emès ahir, l’Ajuntament de Sant Llorenç desitja una ràpida recuperació als afectats i afirma que els diferents brots estan controlats però no es pot abaixar la guàrdia. Emplacen la ciutadania a no criminalitzar cap sector, tampoc el de la restauració, que fa tot el possible per complir amb totes les normatives, ni tampoc a la gent que puja el cap de setmana, ja que tothom ha pres totes les mesures possibles perquè no es produís aquesta situació.

El consistori fa un agraïment especial als responsables de la Residència La Vall, de l’Institut-Escola, la Llar d’Infants i el Subcap per haver demostrat tot el seu compromís i professionalitat i una estima immensa pel poble i la seva gent.

Confinament comarcal de cap de setmana

Pel que fa a les mesures de restricció, recordem que el Procicat amplia les limitacions de cap de setmana de l’àmbit municipal al comarcal, per tant, es podrà circular lliurement per tot el Solsonès entre les 6 del matí de divendres i la mateixa hora de dilluns. Amb tot, es manté la restricció d’entrada i sortida de persones de Catalunya que no estiguin justificats. Es permet l’obertura de centres comercials amb el 30% de l’aforament. Pel que fa a les activitats culturals i religioses, s’amplia el màxim de persones fins a 500, amb un aforament del 50% en el cas d’activitats culturals i un 30% en els actes religiosos i cerimònies civils.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *