Dues entitats del Solsonès impulsen un espai de trobada sobre drets laborals

L’Actua de l’Arada i el Casal Popular la Fura promouen la primera edició dels Punts de Trobada Laboral, un cicle de quatre sessions que es durà a terme entre Solsona i Torà des d’ara i fins al desembre. Vol promoure i formar la ciutadania en matèria de drets laborals i també pretén ser un espai de trobada on els participants podran compartir la seva experiència i resoldre dubtes al voltant del món laboral. Alhora, busca enfortir el suport mutu entre els treballadors del baix Solsonès i rodalia.

Arrencarà el dijous 26 a les 7 de la tarda al Casal Cívic Xavier Jounou de Solsona amb la xerrada sota el títol “El treball de cures: el règim de la llar i l’atenció domiciliària”. Continuarà el dijous 24 d’octubre al Casal de la Gent Gran de Torà parlant de drets laborals i l’Estatut dels Treballadors. La xerrada del novembre, el dijous 28 també a Torà, proporcionarà informació bàsica laboral. Finalment, el dijous 12 de desembre, al Casal Popular La Fura, es farà una introducció al sindicalisme laboral. Totes les sessions aniran a càrrec de la CNT Catalunya Central, que col·labora amb el cicle juntament amb la Coordinadora Obrera Sindical i l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. També compta amb el suport del Departament de Drets Socials, Igualtat i Feminismes de la Generalitat.

La participació al cicle de Punts de Trobada Laboral és gratuïta, però cal inscripció prèvia enviant un correu electrònic a actua@larada.coop o trucant al 693 054 437.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *