La renovació integral de la sala de raigs X del Centre Sanitari deixarà l’equipament sense radiografies durant sis setmanes

A partir de dilluns i fins a final de setembre, els pacients del Solsonès que requereixin radiografies s’hauran de derivar a Manresa. El motiu són els treballs de renovació tant dels aparells com de la sala de raigs X de l’ens de salut. El finançament de les obres va a càrrec del Departament de Salut, amb un cost de 272.000 euros procedents dels fons MINAP (Pla de Millora d’Infraestructures d’Atenció Primària).

La renovació inclou la instal·lació d’un nou aparell de raigs X i un ortopantomògraf modern, dissenyats per oferir imatges de major qualitat per al diagnòstic de fractures i altres afeccions. A més de la substitució dels aparells, es duran a terme obres de millora i condicionament de la sala, amb l’objectiu de crear un espai més funcional i diàfan per als pacients i professionals sanitaris.

Aquesta actuació, amb una durada estimada de sis setmanes, permetrà equipar el centre amb tecnologia d’última generació per a la realització de radiografies i ortopantomografies. La renovació de la sala de raigs X obligarà, durant el període d’obres i substitució dels aparells, a derivar els pacients que requereixin una placa a un altre centre. Per això, el Centre Sanitari del Solsonès ha arribat a un acord amb el SEM, Sant Joan de Déu de Manresa i ICS Catalunya Central.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *