Incident al Pont del Clop amb un grup d’incívics que volia accedir a la Ribera Salada malgrat les restriccions

Si divendres us parlàvem de l’activació del nivell 4 del Pla Alfa en aquest espai fluvial, avui hem de lamentar la problemàtica amb una quinzena de persones que es negaven a complir les restriccions.

Malgrat que la majoria de persones van acatar les instruccions, segons informa l’Ajuntament de Lladurs, ahir un grup d’una quinzena de persones es va enfrontar verbalment a informadors cívics fluvials en explicar-los que no podien accedir al Pont del Clop, una de les zones més freqüentades a l’estiu, davant l’aplicació del nivell 4 del Pla Alfa. L’alcalde de Lladurs, Daniel Rovira, narra els fets:

Rovira reconeix que els últims anys s’ha avançat en la regulació de la massificació en els espais fluvials de la comarca però lamenta que els ajuntaments petits no tenen capacitat econòmica per contractar agents privats i els cossos de seguretat de la comarca són insuficients per cobrir una zona tan àmplia. És per això que reclama a la Generalitat que multipliqui els recursos com Mossos d’Esquadra i Agents Rurals durant l’estiu al Solsonès per tal de poder combatre aquest greu problema d’ordre públic. 

Un motorista ferit greu a la ctra. de la Llosa

Encara en plana de successos, us hem de parlar d’un accident de moto aquest cap de setmana a la carretera de la Llosa del Cavall. El sinistre es va produir dissabte al migdia al quilòmetre 18,6 de la C-462, en terme de Navès. El motorista va quedar ferit greu i va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *