El Festival Itinera Parlem fa quatre parades al Solsonès els propers dies

La quarta edició d’aquesta programació musical impulsada per l’Associació de Micropobles de Catalunya arribarà demà a Odèn; diumenge a Santa Susanna, a Riner; el dia 15 a Valls, a Guixers, i el dia 17 a Llobera.

Demà a les 11 de la nit, l’església de Cambrils serà l’escenari del concert del duet Xibarri. Prèviament, a 2/4 de 10, hi haurà sopar amb entrepà de botifarra i beguda.

Diumenge l’era de Can Cabot de Santa Susanna de Riner acollirà l’actuació dels Sunset Rythm Kings, un dels guanyadors de la convocatòria d’artistes de micropobles de la Fundació La Caixa. El seu repertori inclou cançons tradicionals del jazz que van esdevenir populars durant el segle XX. La formació del Pla de l’Estany porta a Riner l’energia del jazz de Nova Orleans que habitualment interpreta al Sunset Jazz Club de Girona.

El dia 15 l’Itinera torna a Guixers però en aquest cas al nucli de Valls, en el marc de la seva Festa Major. La solista Michelle farà una actuació de soul amb veu i guitarra a les 12 del migdia. 

Finalment, el dia 17 hi haurà un concert a Llobera, a l’església de Sant Pere, a 2/4 de 8 del vespre, de la mà de Clàudia Xiva i David Espinós. El duet oferirà un repertori molt variat que va des de clàssics, soul, jazz, blues, bossa nova i pop fins a temes de cantautores catalanes actuals com Judit Neddemann o Sílvia Pérez Cruz. L’acte s’acompanyarà d’un tastet de productes de proximitat amb el Celler del Miracle i Bec d’Or.

Totes les actuacions del Solsonès són gratuïtes. El Festival Itinera ha programat més de 250 concerts i un centenar de propostes musicals des del juny i fins a mitjan octubre. Les podeu consultar al web festivalitinera.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *