El poeta Vicent Andrés Estellés protagonitzarà l’Aplec Independentista del Castellvell en el centenari del seu naixement

El vespre del 9 de setembre reivindicaran el seu llegat literari i polític amb diverses propostes.

El poeta valencià Vicent Andrés Estellés va néixer a Burjassot, a València, en una família humil, i va deixar un gran llegat literari, sobretot poètic però també novel·les i guions que han inspirat nombrosos artistes. N’han musicat les seves obres Ovidi Montllor, Maria del Mar Bonet, Feliu Ventura o Obrint Pas. Els seus treballs, sempre compromesos amb la llengua i el país, han deixat una gran empremta en la literatura i la cultura catalanes.

L’Aplec Independentista del Castellvell arrencarà el 9 de setembre a les 9 del vespre a la plaça de Sant Pere amb el Sopar Estellés, amb productes de proximitat i un micro obert per llegir poesia. A les 10, Maria Helena Tolosa oferirà Poesi Estellés, un recital musical i poètic centrat en l’obra literària del poeta valencià. El sopar costa 10 euros anticipadament i 12 euros el mateix dia. Les inscripcions es poden fer a la parada de l’ANC a la plaça Major els matins de divendres. Ho organitzen el Casal Popular La Fura, el CDR Solsonès, la delegació de Solsona de l’ANC i Òmnium Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *