Oberta una nova convocatòria d’ajuts per a la reforma d’habitatges destinats a lloguer social a Solsona

És una línia per incentivar l’arranjament i millora de pisos buits i mobilitzar-ne el parc privat. Se subvenciona la meitat del cost de la despesa fins a un màxim de 6.000 euros.

S’hi poden acollir els propietaris de pisos buits de nova incorporació a la borsa de lloguer gestionada per l’Ajuntament. S’hi ha de mantenir un mínim de 5 anys. Són despeses subvencionables l’adequació necessària per a les condicions d’habitabilitat i el condicionament de les instal·lacions d’aigua, gas, calefacció, electricitat i sanejament. També l’arranjament de banys i cuines, la millora de l’aïllament tèrmic o acústic i el repàs de pintura, terres, portes o finestres.

Hi ha temps per presentar les sol·licituds fins al 31 d’octubre. Els ajuts s’atorgaran per ordre d’entrada fins a esgotar la partida de 30.000 euros. Cal demanar-los via telemàtica a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, si bé des de l’Oficina d’Habitatge es fa l’acompanyament necessari.

L’any passat només es va poder beneficiar una persona d’aquesta línia d’ajuts, ja que no es va poder obrir fins al novembre, mentre que el 2022 es van subvencionar 8 pisos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *