Últims dies per fer-se soci del Carnaval per poder gaudir dels avantatges en la propera edició

L’Associació de Festes ha posat com a límit el proper dia 31 per donar-se d’alta a través del web carnavalsolsona.com. La quota pels socis majors de 16 anys és de 20 euros i pels infants, de 3, tot i que a partir de l’any que ve passarà a ser de 5. El pagament es pot fer amb targeta de crèdit i a partir de la propera anualitat es carregarà el rebut al número de compte indicat. Independentment de l’edat, els socis de l’Associació de Festes del Carnaval tindran accés exclusiu a la botiga 3 dies abans i un brodat exclusiu. Els adults podran comprar l’abonament, tindran descomptes en algunes entrades i podran fer de bufó. Els més petits es podran implicar més en la festa ja sigui fent de bufó als actes infantils, ballant les contradanses o fent d’Ajuntament. Les persones que es donin d’alta a partir de l’1 de novembre ja no podran gaudir dels avantatges fins al Carnaval 2025.

Aquesta és una de les qüestions que s’han tractat en la darrera reunió de socis, en les quals s’ha presentat el nou equip de la Junta. Ho explica el president, Àlex Vilanova:

Vilanova reconeix que és una junta molt jove, però subratlla que no es descarten incorporacions de gent més gran per tal que hi hagi diversitat d’opinions per fer créixer la festa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *