Torna la campanya de suport al petit comerç i de promoció territorial de la Xarxa de barris antics

Aquest mes comprar al comerç local de Solsona té premi. Un total de 68 establiments d’arreu de la ciutat s’han sumat a la iniciativa i tenen una urna on dipositar les butlletes amb què la clientela entrarà al sorteig de premis.

En la seva onzena edició, la campanya es rebateja amb el lema “Compra i descobreix Catalunya” i inclou el sorteig d’una experiència turística a cadascun dels 32 municipis de la Xarxa de barris antics amb projectes que hi participen. A Solsona, el 6 de juliol se sortejaran 32 experiències entre les butlletes dels clients i una entre els establiments adherits.

D’altra banda, la seixantena llarga de persones que hagin guanyat l’experiència a Solsona podran gaudir-ne a la tardor. Valorada en prop de 100 euros, consistirà en una visita guiada i un dinar per a dues persones, un lot de productes de les comarques de Lleida i vals de compra per gastar al comerç solsoní.

A Solsona, “Compra i descobreix Catalunya” és una campanya coordinada per la regidoria de Desenvolupament Local. En podeu trobar tots els detalls al web xarxabarris.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.