Territori de Masies estreny llaços amb els restaurants de la zona promocionant les croquetes de la cooperativa

A partir de dijous i fins al 14 de maig, cinc restaurants del Baix Solsonès i els seus pobles veïns i la Vall de Lord ofereixen un assortit de sis croquetes elaborades i cuinades per sòcies de la cooperativa amb la col·laboració i el mestratge de Javivi Fogons Rurals. La iniciativa, a un preu de llançament de 7 euros i mig, s’emmarca en la campanya “Tasta Territori als Restaurants”, que vol posar en valor el producte de proximitat. S’ofereix als restaurants El Miracle i Forn de Su de Riner, L’Hostal Nou, Roquerols de Salo i el Monegal de Sant Llorenç.

Mitjançant un producte propi, Territori de Masies vol fomentar el consum local i responsable també als restaurants. Incorporen productes del Parc de les Olors de Claret, Cal Palà, Molí de Bonsfills, Cal Puigpelat, Biolord Pomes, Riuverd, Molsa Toleràncies, Antiga Casa Magí i dPagès. Les croquetes de la cooperativa es poden adquirir a través de la botiga en línia, a l’agrobotiga del restaurant del Miracle o a les botigues dPagès i Casa Magí.

L’oferta de llançament es duu a terme paral·lelament a la Cistella del Territori, un lot de productes locals destinat especialment a les cases de turisme rural. Tot plegat, amb l’objectiu de reivindicar i fomentar la venda directa i els circuits curts de comercialització tot acostant el producte local als visitants i al veïnat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *