St. Llorenç suma l’enèsim problema de cobertura de telefonia mòbil, aquest cop amb Orange, Vodafone i totes les companyies relacionades

Des de dilluns al matí a primera hora, els clients d’aquestes operadores estan sense cobertura o amb molt poca i amb talls constants. Tot i que tant els abonats com l’Ajuntament han notificat l’avaria a les companyies i a les administracions, no se’ls dona una previsió de quan se solucionarà el problema. Ni les operadores ni la delegació territorial del govern espanyol no han donat resposta. Pel que fa a la delegada de la Generalitat a la Catalunya Central, els ha comunicat que hi ha una avaria en una antena situada en un lloc poc accessible i no hi poden arribar. Tot i que des del consistori se’ls ha ofert ajuda per facilitar-los l’accés i solucionar el problema, l’avaria persisteix. L’alcalde de Sant Llorenç, Francesc Riu, posa de relleu que la situació no és nova i que la ciutadania ja n’està farta:

A tall d’exemple, us hem d’explicar que el tall de veu de l’alcalde de Sant Llorenç que acabeu de sentir s’ha hagut de fer arribar via WhatsApp, ja que ha estat impossible contactar amb ell per via telefònica ordinària arran dels problemes de cobertura que hi ha a la Vall de Lord.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *