Solsona sotmet a consulta pública l’ordenança de residus abans de l’entrada en vigor del porta a porta

La regidoria de Medi Ambient preveu aplicar els canvis en la recollida de deixalles a partir de l’octubre. Per regular-ho, ha elaborat un esborrany de normativa que es pot consultar a través del web municipal i fer-hi aportacions. Es pot fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament o bé per correu electrònic a participa@ajsolsona.cat fins al 13 de setembre.

Amb el canvi del sistema, l’àrea de Medi Ambient ha cregut oportú crear una ordenança específica de la gestió de residus. S’ha elaborat un text base, que s’ha treballat amb els diferents grups municipals i agents directament implicats com la Fundació Volem Feina. Ara s’obre a la ciutadania perquè hi digui la seva. El regidor de Medi Ambient, Ramon Montaner, n’explica les línies mestres:

     Un cop recollides les opinions, el text es tornarà a analitzar amb l’oposició i Volem Feina i se’n presentarà una proposta definitiva al ple de finals de setembre. Amb tot, aquest no serà un document tancat, sinó que s’anirà adaptant a les circumstàncies i necessitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *