Solsona FM oferirà programació especial en directe des del carrer els tres dies de la Fira de Sant Isidre

El proper cap de setmana, l’emissora municipal s’instal·larà al rovell de l’ou del certamen per explicar-ne tots els detalls. Aquest divendres, l’Informatiu setmanal (13h) es realitzarà en directe des del Portal del Castell, a l’indret del tòtem de pedra del Gegant Boig. L’espai comptarà amb una entrevista al president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, l’encarregat d’inaugurar la 66a edició de la Fira.

 

Programa en directe de la passada Fira del Trumfo

Per dissabte al matí, a partir de les 11, l’equip de la ràdio ha preparat un espai monogràfic per parlar amb tots els protagonistes del certamen. Hi participaran el president de Solsonès Fires, Josep Caelles, i una representació dels sectors amb més presència a la fira com el bestiar, empresaris, comerciants, artesans, botiguers i hostalers, entre d’altres. També hi seran presents membres de la recuperada Mostra d’Art Jove del Solsonès i dels organitzadors de la Jornada Masies + Sostenibles. La cloenda del programa comptarà amb l’actuació musical de Roger Mas, que interpretarà un tema del seu últim treball, Parnàs. El programa es farà també des del Portal del Castell.

 

Dissabte a la tarda, l’equip del GPS, amb Jordi Rufí al capdavant, torna a l’emissora amb un programa especial. Diumenge al matí, aquest mateix equip seguirà la Trobada de Clàssics en directe des de la zona de l’avinguda Cardenal Tarancón des de les 10 del matí fins a la una del migdia.

 

A banda d’això, Solsona FM serà l’emissora oficial de la Fira, convertint-se en la banda sonora del certamen durant els tres dies. Viu la Fira amb Solsona FM!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *