Solsona FM estrena la setmana que ve un concurs d’enigmes verbals per a adults conduït per Martí Gruas

Martí d’Enigmes és el nou programa de Solsona FM conduït per Martí Gruas Queralt inspirat en el concurs Menutenigmes, emès fa uns anys a l’emissora, però, en aquest cas, adreçat al públic adult.


Cada dilluns, dimecres i divendres no festiu al punt de les 12 del migdia es plantejarà un enigma per Solsona FM. Les persones que hi concursin, que han de ser majors d’edat, hauran d’enviar la seva resposta a l’adreça
martidenigmes.solsonafm@gmail.com abans de les 10 de la nit del mateix dia d’emissió. Cal indicar la resposta amb majúscula a l’assumpte del missatge i, al text, posar-hi el nom i cognoms, la data de naixement, la població i un telèfon de contacte. Cada resposta encertada i enviada dins de
termini valdrà 3 punts. En cas que una mateixa persona enviï més d’una resposta, es donarà com a vàlida la primera.

Martí d’Enigmes s’allargarà fins al 18 de juny. La persona que acumuli més puntuació optarà a un premi de 10 entrades individuals per a les piscines municipals de Solsona la temporada d’estiu 2021. En cas d’empat, es farà un sorteig aleatori per designar el guanyador.
Animeu-vos a participar en aquest concurs i jugueu amb la llengua i sintonitzeu Solsona FM els dilluns, dimecres i divendres a les 12 del migdia! No hi falteu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *