Solsona FM estrena ‘Ciutat Esportiva’

Dimarts vinent s’estrena a Solsona FM ‘Ciutat Esportiva’,un nou espai que enriqueix la programació de l’emissora i permet fer difusió de l’activitat esportiva. ‘Ciutat Esportiva’ dóna veu als clubs, entitats, esportistes de la ciutat i de la comarca i el conduirà Jordi Casals.

El nou programa farà un ampli seguiment de les competicions esportives, posant especial èmfasi en el Club Futbol Solsona, el Futbol Base Solsona Arrels, el Futbol Sala Solsona, el Club Bàsquet Solsona i la Lliga Comarcal de Futbol Sala. També hi seran presents disciplines com el patinatge o les bitlles catalanes, amb tradició molt arrelada a la ciutat. ‘Ciutat Esportiva’ també es farà ressò dels esports de neu atesa la proximitat de les estacions d’esquí alpí de Port del Comte i d’esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa.

En cada programa, repassarem els resultats del cap de setmana i avançarem el calendari de cadascuna de les competicions. A més,  en cada edició tractarem a fons qüestions d’actualitat i ens centrarem en alguna entitat esportiva concreta. També es planteja la possibilitat de fer edicions extraordinàries del programa de forma puntual, transmetent en directe algun esdeveniment esportiu destacable. En aquesta primera etapa, cada setmana sortejarem dos forfets per a Tuixent-La Vansa, gentilesa de l’estació d’esquí. Estigueu atents a les xarxes socials!

‘Ciutat Esportiva és una coproducció de Solsona FM i La Xarxa de Comunicació Local. El nou programa s’emetrà els dimarts a les 7 de la tarda i es farà una remissió els divendres a la mateixa hora. El programa també estarà a disposició a la web de l’emissora www.solsonafm.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *