Solsona FM amplia els espais informatius amb Plaça Major.

Un espai monogràfic sobre els 20 anys de l’incendi del 98 al Solsonès dona aquest dissabte el tret de sortida a un nou programa de Solsona FM, Plaça Major. És un programa de periodicitat mensual que s’emetrà en dissabte a les 11 del matí en el qual es tractaran qüestions de l’actualitat en profunditat, donant prioritat als àmbits local i comarcal. Combinarà els formats d’entrevista, monogràfic i debat polític en funció de la temàtica tractada. Aquests van ser els que els oients de Solsona FM van afirmar que trobaven a faltar a la ràdio municipal en l’estudi d’audiència de l’emissora.

 

En aquesta primera edició analitzarem l’impacte dels 20 anys del foc forestal que el 1998 va cremar 27.000 hectàrees al Solsonès i comarques veïnes. Aprofitant que aquesta setmana els Bombers i el Centre de Ciència i Tecnologia i Forestal de Catalunya organitzen una doble jornada en què es pregunten si s’ha fet prou perquè no torni a passar, a Solsona FM parlarem amb alguns dels protagonistes d’aquestes sessions. A la primera part del programa tindrem Míriam Piqué, responsable del programa de Gestió Forestal Multifuncional del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya, i Asier Larrañaga, sotsinspector del GRAF dels Bombers. Amb ells, coneixerem les claus més tècniques en els àmbits de l’extinció i la gestió forestal. A la segona part entrevistarem Joan Muns, veí de Castelltallat, que ens explicarà com va viure el pas del foc per casa seva l’any 98 i les conseqüències derivades d’aquella catàstrofe natural.

 

Plaça Major, recordem-ho, s’emetrà dissabte a les 11 del matí i la reemissió, el dimecres a les 10. Properament us podreu descarregar el programa complet al web solsonafm.cat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *