Solsona Experience recupera les visites nocturnes amb un itinerari teatralitzat pel conjunt monumental de Sant Esteve d’Olius

A través de les explicacions de personatges destacats de la història d’aquest indret, es visitarà el cementiri modernista dissenyat per Bernardí Martorell, l’antic poblat iber i el camp de sitges, l’església romànica amb la seva cripta i la Torreta, antic castell dels comtes d’Urgell. Les rutes nocturnes es fan cada dijous, divendres i dissabte a les 9 del vespre fins a final d’agost. Les entrades es poden reservar a través de la plataforma de Turisme Solsonès.

L’any passat, les mesures sanitàries de prevenció de la Covid-19 van obligar a anul·lar aquesta proposta que es duia a terme pel patrimoni històric de Solsona des de feia 15 anys. Enguany s’ha optat per fer aquesta oferta cultural amb grups limitats i seguint totes les mesures de prevenció. S’ha traslladat a Olius per evitar les aglomeracions i descentralitzar l’oferta de visites guiades. Al marge de les nocturnes, els dissabtes i diumenges a la tarda de juliol i agost també es fan visites guiades amb el format tradicional d’un sol guia. A l’agost, aquestes visites es repetiran els dimarts i els dijous a la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.