Solsona Experience ofereix dissabte la darrera visita teatralitzada a la necròpolis del Llor d’aquesta temporada

A través dels personatges històrics implicats en les excavacions d’aquest indret de Castellar de la Ribera, en un recorregut de poc més d’un quilòmetre s’hi visiten set enterraments del tipus cista i un menhir. L’entorn va ser excavat a principis del segle XX per Mossèn Joan Serra i Vilaró i reestudiat pels arqueòlegs Josep Castany i Lluís Guerrero el 1999. És una proposta apta per a tots els públics que rep la col·laboració de Museu de Solsona i l’Ajuntament de Castellar de la Ribera. Les entrades es poden reservar a través de la plataforma digital de Turisme Solsonès.

En aquest mateix web s’hi poden trobar totes les propostes estiuenques per descobrir la comarca de Solsona Experience. Enguany es recuperen les visites nocturnes, que es traslladen a Sant Esteve d’Olius els dijous, divendres i dissabtes a les 9 del vespre entre el 22 de juliol i el 28 d’agost. Es viatjarà pel temps dels ibers recorrent el camp de sitges, l’església romànica, la cripta preromànica i el cementiri modernista en una ruta de poc més d’una hora. Properament s’informarà dels detalls a través de les xarxes socials de Solsona Experience.

També ofereixen la visita familiar al Quarto dels Gegants i a l’exposició dels Gegants Bojos a l’Escola Arrels Primària, d’una hora i mitja de durada. A més, durant l’estiu, Solsona Experience amplia els horaris de les visites regulars com les del nucli antic de Solsona, el Pou de Gel i el conjunt monumental d’Olius. Podeu consultar-ne tota l’oferta disponible a entrades.turismesolsones.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *