Solsona estrena un parc infantil a tocar de l’escola El Vinyet

El nou espai de lleure de la Cabana del Màrtir se situa a l’extrem del carrer del Drac. S’ha projectat des dels serveis tècnics municipals apostant per estructures el màxim de natural possible, resistents i que requereixin el mínim manteniment. El parc és de fusta natural de robínia, d’alta qualitat i que aguanta més de 20 anys a l’exterior sense haver-se de tractar amb productes químics. Consta d’un circuit de cordes per a l’equilibri i l’escalada, un mòdul mikado i un gronxador inclusiu de tipus niu.

Està pensat per a usuaris a partir de 3 anys amb la intenció de fomentar la socialització i la diversió dels infants alhora que els estimula la capacitat motora. Els infants amb dificultat de mobilitat poden utilitzar el gronxador niu, amb capacitat de més de dos infants alhora.

La urbanització d’aquest espai es complementarà els propers dies amb la instal·lació de quatre bancs, una font i dos fanals solars. A banda d’això, quan les condicions siguin les adequades, la brigada municipal plantarà arbres. L’adquisició i la instal·lació d’aquests elements de joc ha tingut un cost de prop de 20.000 euros i s’emmarca en la urbanització de l’entorn de l’escola El Vinyet.

En les properes setmanes també es preveu que s’enllesteixi la renovació i l’ampliació del parc infantil del casal cívic i la sala polivalent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *