Solsona acollirà dimecres vinent la cinquena Jornada Punt Empresa del Solsonès i Cardona

Tindrà lloc d’una del migdia a 2/4 de 5 de la tarda a l’auditori de la sala polivalent. En aquesta sessió, que recupera la presencialitat després de la pandèmia, l’Agència de Desenvolupament Local presentarà el catàleg de serveis de suport a l’empresa i els projectes prioritaris per aquest any.

El catàleg recull informació dels serveis d’orientació, gestió d’ajuts municipals, assessoraments personalitzats, activitats de cooperació, intermediació laboral, formació i altres projectes. Un dels propòsits per aquest any és potenciar la comunitat emprenedora Sinèrgika, creada l’any passat en l’espai de cotreball de Cardona La Nova.

A les dues es farà la pausa d’aperitiu per fer xarxa entre els assistents. La cloenda consistirà en una xerrada sobre noves metodologies de captació i fidelització de talent. Anirà a càrrec de Carlos Bella, conferenciant i formador especialitzat en desenvolupament personal i professional i en estratègies d’atracció de talent.

Conduirà l’acte el president d’Empresaris per al Solsonès, Marc Arnau. Hi prendran part els alcaldes de Solsona i Cardona, Judit Gisbert i Ferran Estruch, el conseller comarcal de Promoció Econòmica, Ferran Ginestà, i la directora de l’Agència, Glòria Domínguez.

La Jornada Punt Empresa és gratuïta però cal inscriure-s’hi dilluns com a molt tard a través d’un formulari en línia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *