Sant Llorenç acull aquest diumenge una jornada tècnica sobre formatges artesans

S’hi oferirà informació sobre les bases de la seva elaboració, posant l’accent en la importància de la llet, les diferents tècniques formatgeres i les tipologies de formatges. La sessió vol posar en valor els usos i les aplicacions del formatge artesà en el món de la gastronomia i la restauració, fent una introducció a diferents combinacions gastronòmiques. Les ponències aniran a càrrec d’Aleix Solé, formatger artesanal i comunicador, mentre que la presentació la farà el regidor de Cultura i Turisme de Sant Llorenç, Joan Subirana. En acabar, es farà un tast dirigit de formatges artesans de proximitat.

La jornada tècnica s’adreça al públic professional, tant a elaboradors de formatges com distribuïdors, restauradors i comerciants. L’objectiu és incentivar l’emprenedoria i la dinamització del sector formatger.

Es durà a terme diumenge a partir de les 11 del matí al claustre de l’església de Sant Llorenç. Les inscripcions es poden formalitzar a través del portal de RuralCat i per a més informació us podeu adreçar a l’Escola Agrària del Solsonès.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *