S’amplia el porta a porta amb més recollides de paper i cartró i orgànica

A partir de la setmana que ve, els dimecres es podrà treure el paper i el cartró juntament amb la fracció resta i els dissabtes es podrà treure l’orgànica tot l’any i no només a l’estiu com estava previst inicialment. Tres mesos després de posar en marxa aquest sistema de recollida, s’amplia per donar més facilitats per participar en el reciclatge.

Pel que fa als comerços, els divendres a la tarda es recollirà el paper i el cartró juntament amb la fracció orgànica i els dissabtes en aquest horari es recollirà la fracció resta mentre que diumenge no hi haurà servei. Així, els establiments de restauració i comerços podran treure l’orgànica cada dia de setmana al migdia o a la nit excepte el dilluns.

El regidor de Medi Ambient, Ramon Montaner, fa un balanç positiu dels primers mesos de funcionament del porta a porta però destaca que és un sistema viu que cal anar adaptant a les necessitats:

En aquest sentit, posa de relleu que el fet que només es recollís el paper i el cartró un dia a la setmana i fos en dissabte, quan molta gent surt del municipi, feia acumular als domicilis aquest residu. Així mateix, s’ha ampliat l’orgànica en tant que és la fracció que més es genera a les llars i també als bars i restaurants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *