Roger Torrent diu al Miracle que el turisme és un factor decisiu en la transformació del model productiu

El conseller d’Empresa i Treball va tancar ahir a la tarda la doble jornada de la Trobada Descobrir. Durant dos dies, més de 200 persones han debatut al Miracle sobre el model de turisme rural que es plantegen pel país a deu anys vista.

En aquest sentit, la Generalitat ha iniciat els tràmits per actualitzar els continguts de l’actual llei de Turisme per donar una resposta més eficaç a les necessitats del sector. Roger Torrent ha apel·lat al treball conjunt i ha assegurat que trobades com la de Riner ajuden i permeten visualitzar el model de turisme de futur. Torrent assegura que la nova llei s’abordarà amb el consens del sector:

    El titular d’Empresa i Treball ha apuntat que els reptes que tenim per davant són immensos i alerta que, si no som capaços de donar-hi resposta, perdrem oportunitats de prosperitat compartida. Torrent considera que els reptes de futur del turisme s’han d’afrontar conjuntament i de manera ordenada i s’han de resoldre problemes i amenaces com l’excessiva concentració a l’espai i el temps d’un determinat turisme i les debilitats associades al sector treball.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *