Riner inaugura l’ampliació del local social de Freixinet

Es va fer ahir al migdia en el marc de la festa de Sant Cristòfol, prèvia celebració d’una missa i un concert-vermut de cloenda a càrrec de Big Mama en el marc del Festival Itinera. L’encarregat de tallar la cinta va ser el Secretari de Governs Locals i de Relacions amb l’Aran, David Rodríguez, acompanyat de l’alcalde de Riner, Joan Solà, i veïns del municipi.

Els treballs han consistit en la creació d’un espai annex de 90 metres quadrats que s’ha habilitat com a magatzem municipal, fins ara inexistent, i com a quarto dels gegants per exposar permanentment la desena d’elements folklòrics del mestre Manel Ariza. Les obres també han permès crear un accés directe als banys des de la sala polivalent i des de l’exterior. També s’ha pintat i renovat el paviment de la sala polivalent i se n’ha millorat la il·luminació natural. Així mateix, s’han creat rampes per tal de fer més accessible el local social. D’altra banda, s’ha millorat el ferm de l’aparcament de l’antic camp de futbol, on s’han habilitat places per a persones amb mobilitat reduïda. Les obres de millora d’aquest punt de dinamització econòmica i social del municipi han costat 196.000 euros, finançades en gran part a través del Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat. La inauguració dels treballs s’ha aprofitat per batejar la plaça que queda al costat del local social. Ho explica l’alcalde de Riner, Joan Solà:

En una propera fase, s’habilitarà una nova cuina al local social i s’hi instal·larà una caldera de biomassa per substituir les tres actuals de gasoil que donen servei al local social, a l’escola i als vestidors esportius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *