Ramon Tremosa defensa a Solsona el paper central d’Europa en les decisions que afecten els municipis

L’eurodiputat a Brussel·les, que en les properes setmanes podria fer el salt al Congrés dels Diputats si la justícia no permet a Jordi Sànchez ocupar el seu lloc, va donar suport dissabte al migdia a les 13 candidatures de Junts per Catalunya al Solsonès. Tremosa posa de relleu la importància del Parlament Europeu, els integrants dels quals també s’escullen el proper dia 26:

Els alcaldables de la comarca van anar desgranant els punts principals de les seves propostes i els seus equips. En qualsevol cas, van destacar que les llistes s’han impulsat des dels mateixos municipis i no des del partit i és per això que hi ha dos pobles en els quals no s’ha pogut fer candidatura. També han posat de relleu que tant Josep Maria Casafont a Navès, amb llista única, com Jesús Alarcón a l’Entitat d’Àmbit Territorial Inferior al Municipi de Canalda, ja són alcalde i alcalde pedani respectivament abans de passar per les urnes. Les intervencions de cares noves i alcaldes amb experiència van culminar amb la intervenció del cap de llista per Solsona, Marc Barbens, que va explicar les principals propostes en diferents àmbits i la persona de la candidatura que millor gestionaria cada qüestió. Considera que l’experiència al consistori els avala per poder entrar al govern municipal. Marc Barbens:

La definició d’usos del Camp del Serra, la renovació de la gespa del camp de futbol i la necessitat de sòl industrial són algunes de les propostes de Junts per Solsona que s’aniran donant a conèixer els propers dies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *