Ciutat Esportiva

Ciutat Esportiva’ és un programa per donar veu a les entitats esportives de la ciutat i la comarca, un espai conduït per Jordi Casals que dóna veu als clubs, entitats, esportistes de la ciutat i de la comarca.

El programa fa un ampli seguiment de les competicions esportives, posant especial èmfasi en el Club Futbol Solsona, el Futbol Base Solsona Arrels, el Futbol Sala Solsona, el Club Bàsquet Solsona i la Lliga Comarcal de Futbol Sala. També hi són presents disciplines com el patinatge o les bitlles catalanes, amb tradició molt arrelada a la ciutat. Així mateix, es fa ressò dels esports de neu atesa la proximitat de les estacions d’esquí alpí de Port del Comte i d’esquí nòrdic de Tuixent-La Vansa.

En cada programa, repassem els resultats del cap de setmana i avancem el calendari de cadascuna de les competicions. A més, en cada edició tractem a fons qüestions d’actualitat i ens centrem en alguna entitat esportiva concreta. També es planteja la possibilitat de fer edicions extraordinàries del programa de forma puntual, transmetent en directe algun esdeveniment esportiu destacable. En aquesta primera etapa, cada setmana sortejarem dos forfets per a Tuixent-La Vansa, gentilesa de l’estació d’esquí. Estigueu atents a les xarxes socials!

‘Ciutat Esportiva és una coproducció de Solsona FM i La Xarxa de Comunicació Local. S’emetrà els dimarts a les 7 de la tarda i es farà una remissió els divendres a la mateixa hora.