Obertes les inscripcions per a la sisena Passos de Gegant, que tindrà lloc el 8 de novembre

L’esdeveniment esportiu de trailrunning que arrenca al portal del Castell de Solsona i recorre diversos municipis de la comarca torna per descobrir corriols, pistes forestals i trialeres als corredors. Com sempre, els beneficis de la cursa es destinaran a una causa social local. Els últims anys la recaptació ha anat a parar al Fons d’Emergència Social, el Sol del Solsonès, l’Amisol i l’Associació Fènix.

Passos de Gegant té un límit de 250 participants dividits en tres categories. Hi ha 100 places per a la Mitja Marató de 23 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell, amb una inscripció al preu de 15 euros. Prendre part a la cursa de 10 quilòmetres, amb 350 metres de desnivell, té un cost de 10 euros i un límit de 150 corredors. A la cursa infantil hi poden prendre part 50 nens i nens com a màxim i la inscripció costa 5 euros. Les inscripcions es tancaran a les 12 de la nit del 4 de novembre o quan s’arribi al límit de participants.

Mesures especials Covid-19

En aquesta edició hi haurà un protocol especial de mesures de la prevenció de la Covid-19. La recollida de dorsals es farà a la plaça del Camp el mateix dia de la cursa, una hora abans de l’hora de sortida prevista. Cal haver signat la declaració responsable, passar el control de temperatura, desinfectar-se les mans i portar mascareta. No hi haurà vestidors ni dutxes. La cursa comptarà amb una zona pre-sortida espaiada per esperar el torn de sortida, que es farà de 20 en 20. Caldrà respectar en tot moment la distància de seguretat mínima de 5 metres durant la cursa i no estarà permès córrer en grup. Els avituallaments seran líquids i l’aforament estarà limitat a quatre persones. Hi haurà premis per als tres primers i les tres primeres de cada cursa, que s’anunciaran en arribar a meta, però no hi haurà cerimònia d’entrega de trofeus. Per a més informació podeu enviar un correu electrònic a cursa@passosdegegant.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *