Més de 200 alumnes de les escoles públiques de Solsona s’apropen al petit comerç

Alumnes de l’escola El Vinyet i de Setèlsis han dut a terme diverses activitats en el marc de la segona edició de la campanya “Komerç Obert”, una iniciativa de la Unió de Botiguers i Comerciants de Solsona.

L’objectiu d’aquesta proposta és sensibilitzar als infants sobre la importància del comerç de proximitat i posar en valor tot el que aporta a la ciutat i a les persones com la confiança, la xarxa de relacions social o la varietat i qualitat dels productes.

Com a novetat, aquest curs s’ha incorporat a la campanya una activitat teatralitzada a càrrec de l’actriu Alba Duñó qui ha donat vida  a una dona enviada del futur, que aterra per sorpresa a l’escola. Com ja es va fer l’any passat, els alumnes han tornat a visitar alguns establiments comercials per conèixer la seva història i viure-hi una experiència sensorial.

Es preveu que aquest projecte tingui continuïtat amb la intenció d’incidir en els hàbits de compra dels joves i trencar amb la tendència de desplaçar-se a comprar fora de Solsona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *