L’Oficina Jove posa en marxa un tauler d’anuncis virtual per facilitar als joves l’accés a les primeres experiències laborals

S’ubica al web oficinajovesolsones.cat i vol posar en contacte joves d’entre 16 i 29 anys que ofereixin serveis específics i famílies o particulars que els requereixin.

La iniciativa sorgeix arran de la demanda de feina i activitats de caire informal que els joves transmeten a la figura del tècnic referent d’ocupació juvenil. A més, s’aposta per incentivar que els joves amb talents específics puguin oferir els seus serveis a la població de la comarca.

Per penjar anuncis al tauler, cal omplir un qüestionari al web de l’Oficina Jove. Abans de ser publicats, es validaran les dades i les propostes. L’Oficina Jove no es fa responsable de les relacions laborals o acords que es puguin establir entre joves i usuaris.

Aquesta acció s’emmarca en el Programa Referent d’Ocupació del Solsonès, gestionat pel Consell Comarcal i finançat pel SOC. L’objectiu és acompanyar els joves d’entre 16 i 29 anys en la transició del sistema educatiu al laboral. Per fer ús d’aquest assessorament, els joves poden adreçar-se a l’Oficina Jove, a la planta baixa del Casal de Cultura, o bé enviar un correu electrònic a l’adreça referentocupacio@elsolsones.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *