Llobera programa activitats culturals de gèneres diversos per les properes setmanes

El programa “Tardor cultural a Llobera” arrencarà aquest dissabte amb un taller de fang a càrrec de Sara Reig, reconeguda amb el Premi Talent Jove. Aquesta setmana s’adreça als infants de 5 a 12 anys i la setmana que ve serà per a majors de 13. Les places són limitades i cal apuntar-se a l’Ajuntament de Llobera.

El dia 19 a les 6 de la tarda hi haurà una representació teatral a càrrec de l’Agrupació Teatral del Casal de Calaf que porta per títol “El nom” mentre que l’últim diumenge de mes serà el torn d’un espectacle de màgia de prop amb el solsoní Pere Rafart.

Més tallers pel desembre. El dia 3 Núria Miralles i Conxita Riu ensenyaran com decorar una taula de Nadal i com fer uns aperitius per les festes nadalenques. El dia 16 serà el torn de les activitats de la Marató de TV3 i una sessió del club de lectura amb Raül Garrigasait. La cloenda serà el diumenge 17 amb una cantada de nadales a càrrec dels infants de l’escola de Llobera. Totes les propostes es faran al local social o a la plaça.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *