L’exdiputada de la CUP Eulàlia Reguant fa una crida a tombar el règim del 78 des dels municipis

L’actual regidora a l’Ajuntament de Barcelona va ser dissabte a Solsona en un dels actes centrals de campanya d’Alternativa pers Solsona-CUP. Creu que és des del municipalisme des d’on es pot acabar amb el règim del 78. Sentim Eulàlia Reguant:

En l’acte es van presentar les candidatures cupaires al Solsonès. La cap de llista per Solsona, Pilar Viladrich, va presentar el programa polític de la formació, que compta amb un centenar de propostes i s’estructura en sis grans eixos: democràcia directa, sobiranies, sostenibilitat, redistribució, feminisme i endreçar la institució. Dins de l’eix de feminisme, Viladrich va parlar de la proposta estrella de la formació:

El candidat cupaire a Guixers, Àngel Ollé, i la de Lladurs, Mercè Jou, van coincidir a destacar com a problemàtiques compartides l’acceleració del despoblament i l’envelliment de la població. Per a Ollé, el principal inconvenient de Guixers és que l’accés a l’habitatge està bloquejat. Mercè Jou va parlar de diverses propostes a Lladurs com potenciar l’escola rural, modificar el pla urbanístic perquè els joves es puguin quedar a viure al municipi i invertir en una planta de pèl·let i estella per a tot el municipi per fomentar la sobirania energètica. CUP Lladurs presentarà amb detall tot el seu programa polític el proper dissabte a la tarda davant de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *